Senior 60+ bordtennis

Julesjov med tøseholdet

Julesjov med tøseholdet mandag den 10. december 2018

20 herlige 60+ damer var i mandags samlet til afsluttende julesjov.
Vi spillede, som det fremgår af billederne, en del "skæve" kampe - lidt rundt om bordet og efterfulgt med mad og takketaler m.m.

Specielt er det en stor fornøjelse, at det er utrolig sjældent, at der kommer en ny spiller på besøg, uden at hun bliver hængende. Det betyder, at man er fantastik god til at tage imod nye piger.

Gert Jørgensen

Udskriv Email

Invitation til 60+ fest den 9. november 2018

Invitation til fest i Grøndal MultiCenter fredag den 9. november 2018 kl. 18-24

Inviter din ledsager med til fest i bordtennisafdelingen Senior 60+ og få en god og hyggelig aften. Temaet er i år ”Den danske sangskat – vores skat” som er en metafor over den omtumlede periode fra tiden før H. C. Andersen, gennem vor egen tid fra barn til voksen krydret med revy, pigtråd, Giro 413, Pigekoret, Melodi Grandprix, Kim Larsen og Rasmus Seeback m.fl. Der er ikke meget ungdomsoprør i dette tema for os fra ”68-generationen”. Men en fredelig tid med kultur i lange baner og Dronningens Nytårstaler (HUSK at sende en hilsen til Grønland og Færøerne) og en tid helt uden Facebook og andre sociale medier. Dengang der var posthuse, togene kørte til tiden, og der var lukkelove, så man ku holde fri, når man havde fri.

Underholdningen skulle gerne bindes sammen af denne meget rummelige røde tråd og så selvfølgelig spædet op med den berømte danske hygge. Så tænk venligst en smule kreativt. Reserver aftenen, informer din ledsager og gå ikke glip af årets fest. Vi forventer at holde ud til midnat, og vi har fået tilsagn om et par timers live-musik – den verdensberømte duo D&D vil nemlig igen spille op til dans (vi håber selvfølgelig også på et enkelt nummer med 3D –Daniel, Davis and Daddy!).

Du skal bare møde op i spraglet tøj som i vores storhedstid i 60’erne. Hvis du har sjove påhit i dine gemmer vil det være sjovt. Men ellers skal du bare komme som du er ligesom i tante Marthas tid, hvor vi hver søndag hørte Giro 413 og rigtige mænd gik til fodbold i Parken.

Vi prøver at mobilisere alle kreative kræfter, så vi får lidt underholdning og en hyggelig aften, som vil minde os om, hvor dejligt livet stadig er, selv om vi ikke vinder VM i fodbold og onkel Trump huserer i det Hvide Hus.

Arrangementet afholdes i Cafeen i Grøndal MultiCenter på 1. sal med en lækker menu incl. kaffe til 250 kr./person. Drikkevarer betales særskilt.

Kl. 18-24 Middag, underholdning og dans.

Tilmeldingsfrist senest tirsdag den 30. oktober 2018 (vi sætter en tilmeldingsliste op i klublokalet)

Kærlig hilsen festudvalget

Udskriv Email

Bordtennis og havnerundfart

Bordtennis, samvær og oplevelser

Onsdag d. 20. juni 2018 var dagen for et helt nyt initiativ i BAT60+.

Gert J havde fået en god idé, og som tænkt, så gjort!  

Alle os, der har passeret de 60, og som både spiller bordtennis, nyder socialt samvær, OG som har dagene fri til at deltage i den slags J  – vi skulle da kombinere disse ting på fornemste vis. Og sådan en dag blev det!

Vi var i alt ca. 30 herrer og damer, der mødte op kl. 10 i Brønshøjs lokaler i Grøndalscentret, Kbh, og Gert var spilstyrer. I to timer spillede vi kampe (uden præmier) på kryds og tværs – både single og mix double – og Gert havde sat os sammen, så niveauet passede så godt som muligt.

Kl. 12 var der bad og omklædning efterfulgt af frokost i Andersens Madhus, også i Grøndalscenteret, og der var bestilt tre stykker smørrebrød til hver. Drikkevarerne dertil købte vi selv efter eget ønske. 

Men vi skulle jo netop også opleve noget andet sammen end bordtennis, så Gert havde booket en stor bus, der kunne transportere os ind til Nyhavn. Her skulle vi på kanalrundfart med Nettobådene. Man kunne ikke bestille pladser til en bestemt afgang på båden, så Gert, som havde købt og betalt billetterne, nåede at blive temmelig bekymret, da vi så en masse andre mennesker stige ombord før os. Selvom Nyhavn serverer godt øl mange steder, ville det nu have været ærgerligt, hvis ikke alle var kommet med om bord. Men alt gik som håbet, og den næste time blev vi sejlet rundt i Københavns havn og kanaler, mens en ung, entusiastisk herre underholdt med diverse oplysninger om de steder, vi passerede. En rigtig god tur - og selv vejret var med os!

Efter sejlturen kom bussen og hentede os igen, og kl 15.15 var vi tilbage ved Grøndalscenteret, hvor vi tog afsked med hinanden efter en dejlig dag.

Stor tak til Gert for initiativet, planlægningen og gennemførelsen – og ikke mindst for godt humør hele vejen igennem. Også en stor tak til alle de bordtennisspillere, som kom langvejs fra, for at være med til at gøre det til en rigtig god og hyggelig dag.

Alt i alt kan vi kun ønske os flere af den slags initiativer til forskelligt samvær med udgangspunkt i vores fælles passion, bordtennis.

/Jette Paulisen 22.06.2018

 

 

Udskriv Email

Flemming Larsen 75 år

I dag fejredes Flemmings 75 års fødselsdag. Her er et billede med den glade fødselar, som jo er mangeårig formand for Senior 60+ og samtidig vores utrættelige vicevært, som sørger for at vores lokale og materiel er i perfekt stand. Anne som står ved siden af fødselaren er helt uundværlig for Flemmings ve og vel. 

60+ ønsker et stort tillykke.

 

 

Udskriv Email